De Generaal Soesterberg

Nu In Verkoop
Digitaal inschrijven is nog mogelijk
als reservekandidaat

De digitale inschrijving van De Generaal is gesloten.

De digitale inschrijving door dit project is gesloten Je kunt je nog wel aanmelden als reservekandidaat via het digitale inschrijfformulier.

De Generaal

Stap binnen in de toekomst van modern en duurzaam wonen in Soesterberg, waar het kleinschalige project De Generaal zorgt voor een fijne, exclusieve woonervaring. Deze 16 koopappartementen, met een onmiskenbaar modern ontwerp en hoogwaardige afwerking, beloven comfort en gemak. 

De nieuwbouwappartementen hebben een oppervlakte van circa 45 tot 57 m². Elk appartement is zorgvuldig ontworpen met oog voor ruimtelijkheid en functionaliteit. De royale woonkamers nodigen uit tot ontspanning, de goed uitgeruste keukens en de eigentijdse badkamers stralen klasse uit. Dit alles komt samen in een perfect samenspel van stijl en functionaliteit.

Maar De Generaal gaat verder dan alleen uitstraling. De 16 duurzame appartementen kunnen ook turn-key worden opgeleverd, wat betekent dat ze zo goed als direct klaar zijn voor bewoning. Bovendien zijn ze uitgerust met de nieuwste moderne voorzieningen en energie-efficiënte oplossingen, waardoor een duurzamere levensstijl binnen handbereik ligt.

Rijk aan natuur en groen

De locatie van het project is in Soesterberg eveneens een troef. De appartementen zijn gunstig gelegen ten opzichte van voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer. Bovendien is de omgeving zeer rijk aan natuur en groen, waardoor bewoners kunnen genieten van prachtige wandel- en recreatiemogelijkheden.

Kortom, de nieuwbouwappartementen in Soesterberg bieden ook een ideale kans om te investeren in comfortabel en zorgeloos wonen in een aantrekkelijke omgeving. Met moderne voorzieningen en een fraai ontwerp, beloven deze woningen een nieuwe en betere manier van leven te bieden voor hun toekomstige eigenaren.

Direct genieten van jouw nieuwe thuis

Stap moeiteloos in het comfort van jouw nieuwe thuis met de unieke optionele mogelijkheid tot 'turn-key' oplevering van deze prachtige nieuwbouwappartementen. Bij de keuze van deze optie hoef je je geen zorgen te maken over langdurige verbouwingen of het gedoe van inrichten. Bij de overdracht zijn de woningen al bijna klaar voor bewoning, waardoor je snel kunt genieten van de luxe en gemakken die ze te bieden hebben.

 Ontdek het plezier van direct genieten van jouw nieuwe thuis – een plek waar het gemak van een mogelijke 'turn-key' oplevering samensmelt met de luxe van een zorgvuldig ontworpen woonomgeving. Welkom thuis, waar het nieuwe hoofdstuk van jouw leven begint zonder enige wachttijd of gedoe.

Luxe Leven

Betreed de wereld van weelderige luxe in het hart van het schilderachtige Soesterberg, waar 'De Generaal' een uniek nieuwbouwproject onthult met stijlvolle en duurzame 2- en 3-kamerappartementen. Hier wordt wonen een kunst, een perfecte samensmelting van hedendaags comfort en serene omgeving die op jou wacht!

Laat je betoveren zodra je jouw nieuwe thuis binnenstapt. De ruime woonkamer opent zich naar een fijn balkon of een rustgevende tuin, waar de frisse buitenlucht je uitnodigt voor ontspanning. De doordacht ontworpen plattegronden creëren een open en gastvrije ambiance. 

In 'De Generaal' staat jouw comfort centraal. De appartementen zullen zonder keuken worden opgeleverd. Bruynzeel Keukens heeft voor elk appartement een keukenvoorstel uitgewerkt. De volledig uitgeruste keuken combineert hoogwaardige apparatuur met stijlvolle afwerkingen, waardoor koken een inspirerend culinair avontuur wordt. Je badkamer zal worden opgeleverd en afgewerkt met sanitair en tegelwerk.

Keuze 2- en 3- kamerappartementen

Of je nu verlangt naar een extra slaapkamer, een inspirerend thuiswerkplek, of een creatieve ruimte om jouw passies te omarmen, De Generaal biedt de flexibiliteit die jij nodig hebt. Met de keuze tussen 2- en 3-kamerappartementen heb je de vrijheid om elke vierkante meter aan te passen aan jouw wensen.

 Stap binnen in een wereld waar jouw huis een canvas is voor jouw levensverhaal. Kies voor de ruimte die past bij jouw behoeften en laat 'De Generaal' jouw thuis zijn, waar elke kamer een uniek hoofdstuk vertelt van jouw leven. Welkom bij de vrijheid om te kiezen, welkom bij 'De Generaal'.

Goede bereikbaarheid

Soesterberg staat bekend om zijn prachtige natuur en De Generaal vormt hierop geen uitzondering. Omringd door groene landschappen en met toegang tot nabijgelegen parken, biedt dit nieuwbouwproject de perfecte balans tussen stadse levendigheid en natuurlijke rust.

Geniet van de voordelen van een centrale ligging met goede bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer. Ontdek lokale winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden, allemaal op korte afstand van jouw voordeur. 

Over de locatie

De locatie Soesterberg

Ontdek de charme van Soesterberg, een idyllisch dorp in het hart van Nederland. Perfect gelegen op fietsafstand van Utrecht en Amersfoort, dichtbij Zeist, gelegen bij uitvalswegen zodat je je snel kunt verplaatsen. Het nieuwbouwproject 'De Generaal' biedt een thuis te midden van rustieke schoonheid en moderne voorzieningen. Het dorp omarmt een perfecte balans tussen serene kalmte en hedendaagse gemakken, waardoor het een unieke plek is voor haar bewoners. 

Soesterberg verwelkomt haar inwoners met lokale winkels en gezellige horeca, waar levendige gesprekken en heerlijke koffie samenkomen. 

Voor liefhebbers van buitenactiviteiten is Soesterberg een waar paradijs. Omringd door weelderige bossen en uitgestrekte velden nodigt het uit tot ontspannende wandelingen, fietsavonturen en picknicks in de frisse lucht. 

En voor de geschiedenisliefhebbers voegt het nabijgelegen Nationaal Militair Museum een culturele dimensie toe aan het gebied, met een rijke militaire historie die wacht om ontdekt te worden. Hier genieten bewoners van gemakkelijke toegang tot uitgebreide gezondheidszorg, gerenommeerde onderwijsinstellingen en diverse recreatieve activiteiten.

Woningtypes

3-kamer appartementen

Alles verkocht onder voorbehoud

Van € 345.950 tot € 349.950

Woningtype bekijken »

2-kamer appartementen

4 beschikbaar

Van € 299.950 tot € 319.950

Woningtype bekijken »