Nieuws

Nieuw Hooijkaas in Schoonhoven

24 jul. 2017

Dit nieuwbouwproject in klassieke stijl wordt gerealiseerd in hartje Schoonhoven. En dat is prachtig! Schoonhoven kent namelijk een rijke historie. Dat vertaalt zich in ambachtshuizen uit de zeventiende en achttiende eeuw en bastions, omwallingen, stadsmuren- en poorten uit de negentiende eeuw. Naast het ARTO-Theater is er een diversiteit aan winkels, verschillende leuke restaurantjes en kroegjes en veel gezelligheid tijdens één van de vele evenementen.

In ontwikkeling: Sluiseiland in Vianen

23 jul. 2017

Dicht tegen de historische binnenstad van Vianen verrijst iets moois. Op het Sluiseiland in Vianen wordt een nieuw stukje stad ontwikkeld waar jong en oud zich helemaal thuis zullen voelen. In totaal worden hier 184 woningen gebouwd.

Dubbelzand in Houten: medio september in verkoop

21 jul. 2017

Nieuwbouwproject Dubbelzand: twee royale twee-onder-een-kapwoningen en haaks hierop 6 comfortabele geschakelde levensloopbestendige woningen in het hart van Houten. De voorbereidingen zijn in volle gang en we verwachten te kunnen starten met de verkoop vanaf medio september.

Your Urban Space 14 in Utrecht: nog appartementen te koop

20 jul. 2017

Een betaalbaar appartement, dat je helemaal naar eigen wens kunt afwerken en inrichten... Dat kan in Your Urban Space. Kijk snel welke appartementen nog beschikbaar zijn. Of kom naar het open huis. Deze zomer op 3 en 17 augustus van 15.30 - 17.00 uur, locatie Trumanlaan 435.

Nog appartementen beschikbaar Lodewijck in Vianen

19 jul. 2017

Je maakt nog kans op één van de schitterende appartementen van nieuwbouwproject De Lodewijck in Vianen. Van de 23 woningen zijn er nog een klein aantal te koop.

Utrecht: pop-up stadsstrand bij gevangenis Wolvenplein: Copacabajes

16 jul. 2017

Tot en met 20 augustus wordt een luchtplaats van oud-gevangenis Wolvenplein in Utrecht omgetoverd tot een ‘pop-up’ stadsstrand. De Copacabajes moet een ‘relaxte sfeerplek’ worden en is onderdeel van De LiK.

Honderden woningen nabij Kruisvaartkade Utrecht

15 jul. 2017

Op het voormalig expeditieknooppunt van de NS (EKP-terrein), gelegen tussen het spoor en de Kruisvaart, komen woningen. Er moeten 450 tot 600 woningen aan de Kruisvaartkade komen.

SNEAK PREVIEW: De Marezhof in Maarsbergen: fase 4

14 jul. 2017

Binnenkort gaat fase 4 van nieuwbouwproject De Marezhof in Maarsbergen in verkoop! Na de succesvolle verkoop van de eerste 3 fases kunnen we alvast een sneak preview van de woningen tonen!

Wonen op Sterrenberg (Huis ter Heide), fase 3 na de zomer in verkoop

13 jul. 2017

Huis ter Heide (gemeente Zeist) is een schitterende, bosrijke locatie nabij Utrecht. Hier wordt nieuwbouwproject Sterrenberg gerealiseerd. De eerste 2 fases zijn al verkocht en na de zomer gaat fase 3 in de verkoop.

Culemborg: Nieuwbouwproject Parijsch, Wetering Eiland | verkoop gestart

12 jul. 2017

Wonen op een plek waar je vrijheid en ruimte vindt, en toch vlakbij de stad? Nieuwbouwwijk Parijsch in Culemborg is dan echt iets voor jou! Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor één van de schitterende nieuwbouwwoningen.