Nieuws

Prognose oplevering De Phoenix | Leidsche Rijn Centrum

16 nov. 2017

In Leidsche Rijn Centrum wordt hard gebouwd aan De Phoenix, 74 appartementen verdeeld over vijf woonlagen. Gezien de vorderingen van de bouw is de verwachting dat de woningen - onder voorbehoud - in februari 2018 worden opgeleverd.

Succesvolle start verkoop Rijnvliet Zuid fase 2

17 nov. 2017

De opkomst bij de start verkoop van Rijnvliet Zuid fase 2 was hoog. Vele belangstellenden hebben de verkoopdocumentatie afgehaald. Heb je de start verkoop gemist? Je kunt je nog inschrijven tot 27 november (12:00 uur). De brochure is af te halen bij de verkopende makelaars.

Veel jonge gezinnen verlaten de grote stad

15 nov. 2017

Gezinnen verhuizen vaak als de kinderen nog niet naar school gaan, vooral als ze wonen in één van de vier grote steden. Van de stellen die in 2012 een eerste kind kregen buiten de vier grote steden, verhuisde 14 procent binnen vier jaar. Het vertrek uit de grote steden was twee tot drie keer zo hoog.

Nog woningen beschikbaar - Your Urban Space 15 Utrecht

19 nov. 2017

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in Utrecht op slechts 15 minuten fietsen van het centrum? Dan is Your Urban Space 15 wat voor jou. Hier komen 22 grote eengezinswoningen. Heb je interesse? Schrijf je dan snel in. Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar.

Binnenkort in de verkoop | De Hooght Zeist

17 nov. 2017

Aan de 2e Hogeweg in Zeist, boven de ABN Amro bank, worden dertien luxe appartementen gerealiseerd. De appartementen komen binnenkort in de verkoop. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, schrijf je dan in op de projectwebsite.

Eerste woningen Nieuw Hooijkaas Schoonhoven binnenkort opgeleverd

15 nov. 2017

Nieuwbouwproject Nieuw Hooijkaas wordt gerealiseerd op een unieke plek binnen het schitterende Schoonhoven. Er komen 27 woningen in vijf verschillende woningtypen. Binnenkort worden de eerste woningen van dit project opgeleverd.

Hof van Leyland Woerden

14 nov. 2017

Op het voormalige terrein van autobusfabriek Den Oudsten wordt Hof van Leyland gerealiseerd. Een nieuwe woonwijk met gezellige hofjes en een knus karakter. Ook de groene omgeving wordt daarbij niet vergeten. Meld je aan voor dit nieuwbouwproject en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Start verkoop Dubbelzand Houten

13 nov. 2017

Wil jij wonen in misschien wel het meest geliefde stukje van Houten? Kom dan donderdag 23 november van 18:00 tot 19:30 uur naar de start verkoop van het nieuwbouwproject Dubbelzand in Houten. Locatie: Restaurant De Engel (Burgemeester Wallerweg 2 te Houten).

Eerste koop- en aannemingsovereenkomst De Letna ondertekend

11 nov. 2017

De ondertekening van de eerste koop- en aannemingsovereenkomst voor De Letna Leidsche Rijn Centrum is een feit! Wij wensen de toekomstige bewoners veel woonplezier. Binnenkort start de verkoop van De Belvedere (21 appartementen).

Start verkoop Rijnvliet Zuid Fase 2 | Utrecht

12 nov. 2017

De eerste fase van plan Rijnvliet Zuid is uitverkocht. Op woensdag 15 november start de verkoop van Fase 2. Kom tussen 17:00 en 20:00 uur naar het Informatiecentrum Leidsche Rijn (Verlengde Hogeweidsebaan 1 in Utrecht). Hier krijg je alle documentatie over de woningen.