Nieuws

Laatste huurwoningen Your Urban Space in Utrecht

19 jan. 2018

Ga je op jezelf wonen, samenwonen of vorm je al een klein gezin? En kies je liever voor huren dan kopen? Dan kun je in alle gevallen slagen voor een mooi en compleet huurappartement in Your Urban Space. De belangstelling is groot. Wees er dus snel bij!

Dronebeelden Leidsche Rijn Centrum

20 jan. 2018

De bouw van Leidsche Rijn Centrum is volop in ontwikkeling. Er wordt hard gewerkt aan de afwerking van de gebouwen. Vlak voor de jaarwisseling is dit mooi vastgelegd door een drone, die over het in aanbouw zijnde stadscentrum vloog.

Nog een aantal woningen beschikbaar | Sporthelden Oost Culemborg

21 jan. 2018

In Sporthelden Oost woon je direct in de open ruimte, omringd door fruitbomen. En toch ben je dichtbij de stad! Wie wil dat nou niet? Er zijn nog maar een aantal woningen beschikbaar. Schrijf je daarom snel in!

Tips voor het uitzoeken van verlichting voor je nieuwe huis

18 jan. 2018

Bij het inrichten van je huis denk je meteen aan verf, behang, vloeren en meubels. Essentieel onderdeel is ook de verlichting! Verlichting bepaalt namelijk de functionaliteit, sfeer en uitstraling binnen je huis. Hierbij een aantal tips:

KENN2 Utrecht: Binnenkort in de verkoop

16 jan. 2018

Ben je op zoek naar een betaalbaar koopappartement in Utrecht? Dan is KENN2 in Kanaleneiland Noord jouw kans. Hier koop je een basisappartement dat je helemaal naar eigen idee kan afwerken en inrichten. Toch liever een appartement dat al is afgewerkt? Kies dan voor een van de afwerkpakketten.

Laatste bouwnummer beschikbaar | De Dorpsmeester Vianen

17 jan. 2018

De Dorpsmeester is een meesterwerk binnen de wijk Het Dorpshart in Hoef en Haag in Vianen; twee onder architectuur gebouwde ruime en complete vrijstaande woningen. Van deze woningen is er nog maar één beschikbaar, dus grijp nu je kans!

Binnenkort in verkoop | Rijnvliet fase 3 Utrecht

19 jan. 2018

Na de succesvolle verkoop van fase 1 en 2 van plan Rijnvliet in Utrecht, gaat binnenkort fase 3 in de verkoop. De voorbereidingen voor de start verkoop zijn in volle gang. In Rijnvliet fase 3 komen straks 42 koopwoningen.

Vordering bouw De Phoenix | Leidsche Rijn Centrum

15 jan. 2018

Middenin Leidsche Rijn Centrum wordt hard gewerkt om de puntjes op de ‘i’ te zetten bij de afbouw van De Phoenix. De verdere afbouw en het inregelen en testen van de brandveiligheidsinstallaties in de parkeergarage zullen gedurende de eerste maanden van 2018 plaatsvinden.

Start bouw De Deeltuin | Utrecht

14 jan. 2018

De Deeltuin, hét nieuwbouwproject aan de Sartreweg in de Utrechtse wijk Veemarkt, heeft 2017 goed afgesloten. Er is namelijk gestart met de bouw van de 51 nieuwbouwwoningen. De toekomstige bewoners konden hun ideale huis zelf samenstellen. Hierdoor ontstaat er straks een divers en interessant stedelijk straatbeeld.

Start online verhuur Van Nieuwenhuizen N.V.

13 jan. 2018

Woensdag 17 januari a.s. is de start verhuur van Van Nieuwenhuizen N.V. in Nieuwegein. De verhuur gaat volledig digitaal via de projectwebsite. Mocht je graag nog iemand spreken van het projectteam, kom dan op maandag 22 januari van 18.00 tot 19.30 uur naar de Meet & Greet, locatie Richterslaan 66 te Nieuwegein.