WB 27

Verhuur gestart: Het project WB 27 is gesitueerd in de wijk Plettenburg te Nieuwegein.

Op de huidige locatie staat een kantoorpand wat getransformeerd wordt naar zelfstandige appartementen. Het complex WB 27 zal bestaan uit totaal 77 appartementen met balkon en eigen parkeerplaats. Er zijn in totaal 5 woningtypes de woonoppervlaktes variëren van 38 tot 57 m².

VERHUUR GESTART!

Het project WB 27 is gesitueerd in de wijk Plettenburg te Nieuwegein. Op de huidige locatie staat een kantoorpand dat getransformeerd wordt naar zelfstandige appartementen. Het complex WB 27 zal bestaan uit totaal 77 appartementen met balkon of terras inclusief eigen parkeerplaats. Er zijn in totaal 5 woningtypes met woonoppervlaktes die variëren van 39 tot 57 m2.

De appartementen worden instap klaar en hoogwaardig afgewerkt. Ze worden voorzien van vloerverwarming en video-intercom. De muren worden afgewerkt opgeleverd tevens wordt het appartement opgeleverd met een pvc vloer. De volledige moderne keuken zal inclusief inbouwbouwapparatuur worden geplaatst. De keuken zal o.a. voorzien zijn van een vaatwasser, magnetron, elektrische kookplaat, moderne afzuigkap en inbouwkoelkast.

De badkamer is uitgerust met een wastafel, inloopdouche met glazen douchescherm en zwevend toilet. De kleurstelling van de tegels in de badkamer is wit met zwart of antraciet grijs.
In het appartementengebouw is een lift aanwezig en alle appartementen zijn voorzien van een vaste eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein. Daarnaast is er de mogelijkheid een 2e parkeerplaats te huren en is er een gezamenlijke fietsenstalling aanwezig.

LOCATIE
Binnen 10 minuten fietsen bent u bij City Plaza in het centrum van Nieuwegein, met diverse supermarkten en vele winkels. Hier is ook het busstation en kunt u met de tram in 20 minuten naar Utrecht Centraal. Op loopafstand van het complex liggen ook diverse bushaltes. Met de auto bent u in 6 minuten op de A2 of A27. Op loopafstand liggen diverse sportclubs en wat dacht u van een wandeling rond het Fort.

Voor meer informatie kijk op de projectwebsite wb27.nl

Oplevering: naar verwachting begin juli 2017

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Martinbaan
132 m
Bushalte Wattbaan
161 m
Bushalte Gemeentehuis
342 m
Bushalte Oosterlichtcollege
524 m
Bushalte Buys Ballotbaan
595 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
OBS De Toonladder
1.4 km
Peuterspeelzaal Waterwereld
1.72 km
RK basisschool De Schouw
1.75 km
Daltonschool Uniq
1.77 km
KDV De Vrije Vogels
2.12 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Kruidvat
638 m
Plus van Loon
994 m
Plus
1000 m
C1000 Makadocenter
1.36 km
Verweij Groente & Fruit
1.39 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
De Roerdomp
2.49 km
Apotheek vreeswijk
3.47 km
Apotheek 't Goy
3.73 km
Apotheek Marco Polo
3.85 km
Huisartsenpraktijk Primec
3.86 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Nieuws over WB 27

Nieuwegein | Nieuwbouwproject WB 27 (Wattbaan): inschrijven nog mogelijk

Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor nieuwbouwproject WB27 in Nieuwegein! De eerste 33 appartementen van WB 27 in Nieuwegein zijn in de verhuur gegaan; tot maandag 17 april 9.00 uur kun je je voor deze hoogwaardig afgewerkte appartementen inschrijven. Verder lezen

Nieuwbouwproject WB 27 (Wattbaan) in Nieuwegein: verhuur gestart

Op 3 april is de inschrijving gestart van de eerste 33 appartementen van WB 27 in Nieuwegein. Inschrijven voor deze hoogwaardig afgewerkte appartementen kan tot maandag 17 april 9.00 uur. Verder lezen

Appartementencomplex WB 27 in Nieuwegein binnenkort in verhuur

Nieuwbouwproject WB 27 vinden we op de Wattbaan in de wijk Plettenburg in Nieuwegein. Op deze locatie staat een kantoorpand dat getransformeerd wordt tot 77 prachtige zelfstandige appartementen, elk met een eigen balkon of terras en parkeerplaats. Binnenkort start de verhuur van de eerste 33 appartementen. Vul je gegevens in bij Woonwensen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes. Verder lezen

Heb je een vraag?

Neem contact op met één van onze makelaars

Over WB 27

WB 27 is een ontwikkeling van WB27 B.V.