Huren in de Veiling

Het project Huren in de Veiling is gesitueerd in deelgebied “De Veiling” van nieuwbouwwijk het Zand te Leidsche Rijn (Utrecht).

Het project Huren in de Veiling is gesitueerd in deelgebied “De Veiling” van nieuwbouwwijk het Zand te Leidsche Rijn (Utrecht). De woningen in De Veiling zijn ontworpen in de stijl van Dudok, een van de meest gerenommeerde architecten in ons land. De woningen hebben een jaren ’30 uitstraling en worden uitgevoerd in een okergele gevelsteen. De Veiling wordt een groene wijk met ruime tuinen en twee eigen parkjes.

Indien u toch een groter park verkiest dan is het Maximapark bij uitstek geschikt. Het project is op loopafstand van het Maximapark gelegen. Het Maximapark is het grootste stadspark van Utrecht. Hier kunt u bij uitstek genieten van de natuur tijdens een wandeling of een picknick. Ook kunt u gebruik maken van ’t Lint. Deze acht kilometer lange recreatiestrook biedt u de mogelijkheid om een schitterende route te maken in en om Leidsche Rijn.

Fase 3 van Huren in de veiling bestaat uit 9 woningen van Type B. Dit woningtype heeft een oppervlakte van 120 m². De huurprijzen variëren van € 970,00 tot € 980,00 per maand. De woningen zijn royaal van indeling met veel leefruimte verdeeld over drie verdiepingen.

De afwerking van de woningen is hoogwaardig. De woningen zijn voorzien van een volledige moderne keuken inclusief inbouwbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, combimagnetron, keramische kookplaat, moderne afzuigkap en koelvriescombinatie.

De moderne badkamers zijn uitgerust met een wastafel, inloopdouche met glazen douchescherm, tweede toilet en designradiator. De kleurstelling van de tegels in de badkamer is wit met antraciet grijs.

Woningtype B:
- Tussen- en hoekwoning;
- 120 m² woonoppervlakte (inclusief uitbouw 1,20m);
- 3 slaapkamers;
- Ruime zolder inclusief dakraam
- Tuinen gelegen op het noorden of zuiden;
- Huurprijzen van € 970,00 tot € 980,00 per maand.

Alle woningen zijn voorzien van een vaste eigen parkeerplaats op het binnenterrein. Tevens is iedere woning voorzien van een houten berging in de tuin voor het stallen van fietsen en opslag van overige zaken.

De woningen zijn op steenworp afstand gelegen van winkelcentrum Parkwijk en Vleuterweide. In de nabije omgeving vindt u ook cafés, restaurants, scholen, sportclubs en kinderopvang. Tijdens de zomermaanden kunt u genieten van het recreatiegebied de Haarrijnse plassen. De wijk ‘t Zand is direct aan de oude dorpskern van De Meern gelegen. Ook hier treft u een ruim aanbod aan alledaagse voorzieningen. Het niveau aan voorzieningen zal de komende jaren verder worden uigebreid door de komst van het Leidsche Rijn Centrum.

Bereikbaarheid
De woningen zijn op ongeveer vijf kilometer afstand gelegen van de binnenstad van Utrecht. Middels de goede verbinding met de autosnelwegen A2 en A12 heeft u heel Nederland binnen handbereik. Het treinstation Terwijde evenals treinstation Leidsche Rijn Centrum zijn op loopafstand gelegen. Hier heeft u een directe treinverbinding met Utrecht Centraal, Den Haag centraal en Leiden. De bushalte is eveneens op loopafstand gelegen aan de Vleutense Baan waarmee u een directe busverbinding heeft met Utrecht Centraal en de wijk Vleuterweide.

Verhuurvoorwaarden
De voorwaarden voor het in aanmerking komen voor één van deze huurwoningen zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven bij Beumer Garantiemakelaars of Waltmann makelaars door middel van het inschrijfformulier;
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd;
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs;
- Gestelde inkomenseis: Het bruto jaarinkomen, verminderd met eventuele betalingsverplichtingen, zoals alimentatie, hypotheken, persoonlijke leningen e.d., moet zo hoog zijn als:

4 x de maandhuurprijs, bijvoorbeeld voor een huurwoning van € 950,- dient het bruto maandinkomen 4 x € 950 = € 3.800 te bedragen (u mag het eventuele tweede inkomen voor 50% meetellen).
Is uw (gezamenlijke) inkomen net niet toereikend om aan de gestelde inkomensnorm te voldoen, neem dan contact op met één van de verhurend makelaars om uw persoonlijke situatie toe te lichten.
- Wanneer u zelfstandig ondernemer bent dan dient u onder andere ca. 2 jaar te zijn ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel. Het stellen van een bankgarantie maakt deel uit van het huren van de woning.

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Eerste Westerparklaan
349 m
Bushalte Kreekraklaan
547 m
Bushalte Korianderstraat
563 m
Bushalte Klifrakplantsoen
630 m
Bushalte Tweede Westerparklaan
635 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
OBS 't Zand
596 m
Montessori Arcade
654 m
De Ridderhof
1.48 km
't Spoor
1.53 km
Blauwe orka
1.85 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Globe
347 m
Lidl
386 m
Blokker
392 m
Bakker Boonzaaijer
398 m
Jumbo
402 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Gezondheidscentrum Leidsche Rijn
748 m
Mediq Apotheek De Meern
1.46 km
Terwijde Apotheek
1.51 km
Julius Gezondheidscentrum Terwijde
1.52 km
Gezondheidscentrum Oog in Al
2.28 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?

Neem contact op met één van onze makelaars

Vivian-Esmée Brakel

Beumer Garantiemakelaars De Meern
Stuur een e-mail
06-52576631

Over Huren in de Veiling

Huren in de Veiling is een ontwikkeling van Dela Vastgoed Woningen B.V.