Plan nu je bezichtiging voor Sluiseiland Kop Noord in Vianen

24 april 2024

Plan je bezichtiging voor Sluiseiland Kop Noord en ontdek de ruime en stijlvolle appartementen in Vianen. Geniet van het eilandgevoel en bewonder het uitzicht op de sluizen, het Merwedekanaal en het historische centrum. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar!

Sluiseiland Kop Noord bestaat uit 44 riante appartementen, verdeeld over twee statige gebouwen. Deze gebouwen zijn gescheiden door een robuuste stenen trap en een binnentuin. De nog beschikbare appartementen zijn heerlijk royaal en hebben een woonoppervlakte van maar liefst 156 m² en 162 m² met drie slaapkamers. Het uitzicht op de kruising van De Lek met het Merwedekanaal is prachtig. En jij kunt hier elke dag weer van genieten!

Kop Noord bevindt zich aan de rustigste zijde van Sluiseiland, waardoor je optimaal kunt genieten van het heerlijke ontspannen eilandgevoel. Via een unieke loopbrug op het midden van het eiland loop je zo naar het prachtige en gezellige stadshart.

Maak een afspraak voor een bezichtiging
Wil je deze prachtige appartementen van dichtbij bekijken? Maak dan een afspraak met de verkopend makelaar voor een bezichtiging en ervaar zelf het comfort en de luxe van Sluiseiland Kop Noord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Kop Noord?

Bekijk ook het project Sluiseiland Kop Noord

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluiseiland Kop Noord

Vianen

2 woningen beschikbaar
156m - 162m woonoppervlakte
€ 814.000 tot € 852.500