Alle woningen De Nieuwe Defensie Blok 2 verkocht

06 maart 2024

Goed nieuws voor De Nieuwe Defensie in Utrecht: alle woningen en appartementen van Blok 2 zijn verkocht. Wil jij hier ook graag wonen op brugloopafstand van de binnenstad? Het is mogelijk! Er zijn nog verschillende woningen en appartementen beschikbaar in Blok 3A.

In De Nieuwe Defensie worden in totaal tussen de 800 en 950 woningen gerealiseerd in verschillende fases. De woningen in Blok 1A en 1B waren eerder al verkocht en nu ook alle woningen in Blok 2. Inmiddels zijn de eerste sleutels al overhandigd aan de gelukkige bewoners en ook de komende periode worden er veel woningen opgeleverd aan de kopers.

Ook wonen in De Nieuwe Defensie?
Wil jij ook graag wonen in De Nieuwe Defensie? Bekijk dan snel het actuele aanbod in Blok 3A. Hier zijn nog diverse fraaie woningen en appartementen beschikbaar, waardoor je hier altijd wel een woning vindt die bij jou past. Favoriete woning gevonden? Schrijf je dan direct in. Staat jouw favoriet al onder optie? Plaats jezelf dan op de reservelijst. Meer weten? De verkopend makelaar helpt je graag verder.