Binnenkort in verkoop: HOU-TEN

27 februari 2024

Aan de Molen 37 in Houten transformeert het huidige gebouw binnenkort naar een kleinschalig appartementengebouw met 10 appartementen: HOU-TEN. De appartementen bieden optimaal wooncomfort en zijn ideaal voor starters en doorstromers. De verkoop start binnenkort!

De duurzame appartementen in HOU-TEN zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten, met woonoppervlaktes variërend van 42 tot 60 m² en 1, 2 of 3 slaapkamers. Ze hebben allemaal een fijne buitenruimte. De twee exclusieve penthouses beschikken over een buitenruimte van maar liefst 32 m² met zowel ochtend- als avondzon. De appartementen in HOU-TEN zijn beschikbaar vanaf circa € 285.000,- v.o.n. Dit is inclusief een compleet sanitair pakket én een eigen parkeerplaats voor privégebruik!

Wonen op een centrale locatie
Houten ligt op een perfecte locatie, midden in Nederland. Met de fiets ben je in no-time in hartje Utrecht. Ook andere steden zijn makkelijk bereikbaar; HOU-TEN ligt namelijk zeer gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen. Maar ook in Houten zelf is er genoeg te beleven, met leuke winkels en gezellige horecagelegenheden.

Blijf op de hoogte
Heb jij interesse in de appartementen van HOU-TEN? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit nieuwbouwproject en we houden je via onze nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Zo hoef je de start verkoop niet te missen!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom HOU-TEN?

Bekijk ook het project HOU-TEN

Toekomstig
custom media
Meer informatie

HOU-TEN

Houten

42m - 60m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend