Geef alvast je voorkeur door voor Havenkwartier fase 1B

06 maart 2024

Binnenkort start in Nieuwegein de verkoop van de 46 zeer duurzame nieuwbouwwoningen van Havenkwartier fase 1B. Op de projectwebsite vind je nu al meer informatie over de verschillende woningen en is het mogelijk om alvast jouw voorkeur qua woning door te geven.

De woningen van Havenkwartier fase 1B liggen in het gebied rond de haven. Hier komen prachtige eigentijdse woningen met een industrieel karakter. Er is veel variatie in woningen en gevelaanzichten. Je vindt hier dus altijd wel een woning die bij je past. Je woont hier aan een mooi ingerichte kade en geniet van de gezelligheid van een levendige binnenhaven. Het is een plek met gezellige daghoreca, waar je de andere bewoners uit de wijk ontmoet. En waar de kinderen fijn met elkaar spelen in de speeltuin, terwijl je zelf geniet met een koffie in de zon en uitkijkt op de boten en sloepen die uitvaren.

Geef alvast je voorkeur door!
Zie jij jezelf hier al wonen, genietend van de gezelligheid rondom je huis? Bekijk dan alvast meer informatie over de verschillende woningen van Havenkwartier fase 1B op de projectwebsite. Hier vind je onder andere al kenmerken van de verschillende woningen, de bijbehorende prijsranges en ingekleurde plattegronden. Heb je jouw favoriete woning gevonden? Klik dan op de ‘Interesse’ button om alvast jouw voorkeur door te geven.

Meer weten? De verkopend makelaar staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Havenkwartier | Fase 1B?

Bekijk ook het project Havenkwartier | Fase 1B

In verkoop
custom media
Meer informatie

Havenkwartier | Fase 1B

Nieuwegein

45 woningen beschikbaar
105m - 196m woonoppervlakte
€ 449.000 tot € 850.000