Geef nu je voorkeur(en) door voor het Havengebouw | Smakkelaarspark

29 februari 2024

De pre-sale van de 22 appartementen in het Havengebouw van Smakkelaarspark is in volle gang. Heb jij ook interesse in één van deze appartementen in hartje Utrecht? Geef dan snel jouw voorkeur voor bouwnummer(s) door via het online inschrijfformulier.

Het aanbod van de eerste 22 beschikbare appartementen varieert tussen studio's, 2- en 3 kamer appartementen en bevinden zich op de 5de en 6de verdieping van het Havengebouw. Alle appartementen zijn comfortabel, met uitzicht op het park en de binnenstad, met veel daglicht en ontworpen om duurzaam en energieneutraal te wonen. De meeste woningen hebben een eigen buitenruimte en alle bewoners hebben sowieso toegang tot het royale, gezamenlijke dakterras. En: als je het gebouw verlaat, sta je meteen in het park.

Houd je van de dynamiek van het stadsleven, van groen om je heen en zoek je rust en ruimte in een leuk, betaalbaar appartement? Het Havengebouw is voor jou dé plek waar dat allemaal bij elkaar komt. In het ontwerp van het Havengebouw komen creativiteit en wetenschap samen om een verantwoorde leefomgeving te creëren. Het Havengebouw is een toekomstbestendig en gezond gebouw waarin alle woningen een A+++ energielabel hebben. De combinatie van innovatieve ideeën, materialen en technieken laat je ervaren dat groen, duurzaam en doordacht wonen gewoon heel erg leuk kan zijn.

Schrijf je in tijdens de pre-sale
Wil jij meer kans maken op één van de appartementen in het Havengebouw? Dan heb je nog tot maandag 18 maart a.s. 12.00 uur de tijd om jouw voorkeur qua bouwnummer(s) door te geven. Door middel van jouw inschrijving tijdens deze pre-sale fase heb je namelijk een streepje voor tijdens de verkoop die in het eerste kwartaal van 2024 plaatsvindt. Inschrijven kan via de woningfinder op de projectwebsite en op basis van de indicatieve verkoopprijzen. Hierna is het niet meer mogelijk om een pre-sale inschrijving te starten, te wijzigen of te bekijken.

Lees meer informatie in de online brochure
Nieuwsgierig naar het Havengebouw in Smakkelaarspark? Bekijk dan ook eens de online brochure. Deze geeft een gedetailleerd overzicht van het Havengebouw en is bedoeld om je te informeren en te inspireren. De brochure bevat ingekleurde plattegronden per woningtype, impressies van de appartementen en relevante details van elk beschikbaar woningtype.

Meer weten?
Heb je vragen over de verschillende appartementen in het Havengebouw? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Smakkelaarspark | Havengebouw?

Bekijk ook het project Smakkelaarspark | Havengebouw

In verkoop
custom media
Meer informatie

Smakkelaarspark | Havengebouw

Utrecht

22 woningen beschikbaar
43m - 60m woonoppervlakte
€ 285.000 tot € 465.000