Start verkoop Prinsenhof in Houten op 7 maart a.s.

04 maart 2024

In het hart van Houten, nabij het sfeervolle oude dorp, komt het exclusieve nieuwbouwproject Prinsenhof. In het gebouw komen zes royale appartementen, waarbij energiezuinigheid en wooncomfort voorop staan. De verkoop van de appartementen start donderdag 7 maart a.s.

De zes appartementen in de Prinsenhof variëren in grootte van 100 tot 140 m². Hierdoor is er voor ieder wat wils is. Eén van de appartementen bevindt zich in het souterrain van het gebouw en heeft een royaal terras. De drie appartementen op de beletage zijn voorzien van ruime balkons. Daarnaast bevinden zich op de eerste verdieping nog twee unieke penthouses met ieder een eigen dakterras met een prachtig uitzicht. Het gebouw krijgt ook een parkeergarage, welke zich bevindt in het souterrain. Hier heeft ieder appartement een eigen privéparkeerplaats en een individuele fietsenberging. Ook komen er vier oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Dicht bij vele voorzieningen
Het appartementencomplex bevindt zich in Het Oude Dorp, midden in Houten. De gemeente Houten kenmerkt zich door het kwalitatieve fietspadennetwerk, de uitstekende OV-voorzieningen door de twee stations Houten en Houten-Castellum en de gunstige ligging ten opzichte van de A12 en A27. Houten zelf is ruim en groen van opzet en heeft een rijk sport-, cultuur- en verenigingsleven. Het authentieke dorpshart biedt diverse winkels en sfeervolle horeca. Beide treinstations en de winkelcentra Houten-Castellum en Het Rond, met onder andere het theater en de bioscoop, zijn vanaf de Prinsenhof binnen slechts 10 minuten te bereiken.

Start verkoop event
Spreekt wonen in de Prinsenhof jou aan en wil je graag meer weten over dit nieuwbouwproject? Kom dan aanstaande donderdag 7 maart naar het start verkoop event. Deze vindt tussen 17.00 en 19.00 uur plaats aan de Prins Clausstraat 1B in Houten. Het verkoopteam staat er voor je klaar om je meer te vertellen over dit nieuwbouwproject en om je de verkoopbrochure te overhandigen. Na de start verkoop heb je tot en met donderdag 14 maart a.s. 12.00 uur de tijd om je in te schrijven voor jouw favoriete appartement(en).

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Prinsenhof?

Bekijk ook het project Prinsenhof

In verkoop
custom media
Meer informatie

Prinsenhof

Houten

6 woningen beschikbaar
100m - 140m woonoppervlakte
€ 599.000 tot € 825.000