Inschrijving voor De Generaal geopend tot 4 maart a.s.

26 februari 2024

De verkoop van De Generaal in Soesterberg is in volle gang. Heb jij je al ingeschreven voor jouw favoriete 2-kamer of 3-kamerappartement(en) in dit nieuwbouwproject? Inschrijven is nog mogelijk tot maandag 4 maart a.s. 12.00 uur.

In het kleinschalige nieuwbouwproject De Generaal komen in totaal 16 duurzame appartementen. Deze hebben een woonoppervlakte van circa 45 tot 57 m² met een ruime woonkamer, een goed uitgeruste keuken (niet inbegrepen in de koopsom), een eigentijdse badkamer en een fijn balkon of rustgevende tuin. Het is mogelijk om jouw appartement turn-key op te laten leveren. Zo is deze bij oplevering al bijna klaar om in te wonen en kun jij nog sneller genieten van jouw nieuwe appartement! De appartementen zijn te koop vanaf € 299.950,- v.o.n.

Ideale woonlocatie
De Generaal komt op een ideale locatie niet ver van de winkels en het openbaar vervoer van Soesterberg. Amersfoort en Utrecht bevinden zich op fietsafstand en ook Zeist is niet ver weg. De omgeving van De Generaal is rijk aan groen en natuur, wat betekent dat jij hier als bewoner heerlijk kunt genieten van buiten. Op korte afstand bevinden zich namelijk diverse recreatie- en wandelmogelijkheden.

Schrijf je in!
Spreekt wonen in De Generaal jou aan en en wil je graag kans maken op één van de appartementen in dit nieuwbouwproject? Zorg er dan voor dat jouw inschrijving uiterlijk 4 maart a.s. 12.00 uur binnen is. Ga voor meer informatie over dit project en inschrijven naar de projectwebsite van De Generaal.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Generaal?

Bekijk ook het project De Generaal

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Generaal

Soesterberg

4 woningen beschikbaar
45m - 57m woonoppervlakte
€ 299.950 tot € 349.950